Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Együttlégzés csoport

A 10 alkalmas energianövelő Együttlégzés csoportban megtanulhatod, hogy a hétköznapokban, hogyan fordíthatod a légzésedet az egészséged, az érzelmi kiegyensúlyozottságod javára, képességeid és lehetőségeid növelésére.
A légzésünk végigkíséri az életünket, a megszületésünktől a halálunkig. Hatással van a fizikai állapotunkra, az érzelmeinkre, a mentális kapacitásunkra. Ugyanígy, a betegségeink, a rohanó életünk, az érzelmi hullámzásaink negatívan befolyásolják a légzésünket. Ha egy stressz okozta rossz légzésmintázat rögzül bennünk, akkor előbb vagy utóbb energiacsökkenés alakul ki a szervezetünkben, ami betegséghez, rossz közérzethez, teljesítőképességünk romlásához vezet.
Ezt a minőségromlást lehet megállítani, visszafordítani majd életminőségünket növelni a tanfolyam alatt megtanult és gyakorolt légzésfajtákkal.
A légzéstechnikák bármikor elővehetőek -hiszen a légzésünk mindig velün van-, egyszer kell csak megtanulni, és a technikák elsajátítása után már csak profitálhatsz belőlük.
Öt különböző energianövelő légzésfajtát és testre gyakorolt hatásuknak az elméletét tanulhatod meg a kurzus alatt.

A foglalkozások hetente kétszer 5 héten keresztül tartanak, ezalatt az idő alatt mélyülnek és rögzülnek a tanult légzésfajták, és már elindulnak a gyógyulási folyamatok, illetve pozitív változások tapasztalhatók a mindennapokban.
A csoport összetartó, támogató ereje segít, hogy az alapok mindenkiben jól és megfelelő mértékben stabilizálódjanak. Az egyéni tapasztalatok közös megbeszélése biztonságot ad a kezdeti gyakorlási idő alatt.

Közelgő események

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.