Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Csoportok

A csoportban való részvétel sok ember számára egy jó lehetőség az egyéni terápia kiegészítésére.

A csoport atmoszférája, energiája gyakran mélyebb szinten kapcsol össze a többi résztvevővel.

Minden ember visszatükröződik a másikban, így láthatóvá válnak az egyébként nehezen tudatosítható belső feszültségeink, mint félelem, harag, bűntudat érzések.

Ebben a közegben kivetítődik, felszínre kerül, és felismerhetővé válik a testben elnyomott negatív érzelem, ezáltal lehetőség adódik a feldolgozására.

A csoportban nem kell a privát problémákról beszélni. Ha mégis valaki megnyílik a többiek előtt, akkor érzelmi támogatást és diszkréciót kap vissza a többiektől.

Sok esetben a csoportban való munka során történnek meg az egyéni problémákkal kapcsolatos felismerések.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.