Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Évkör csoport

Az Évkör kislétszámú csoport, a művészetterápiás vizsgagyakorlatomból folytatódott tovább -a résztvevők kérésére- egy önismereti csoporttal.

Havonta egyszer találkozunk egy-egy új téma elméleti és alkotáson keresztüli kibontásában.

Az Évkör nevet azért adtam, mert a természet éves változásaiban megtalálható, felismerhető az emberi lélek dinamikája is. A természet örök körforgása biztonságot, kiszámíthatóságot, megújulásra való képességet mutat és ad nekünk, így könnyebben engedjük el a beérett, lejárt dolgainkat, életszakaszainkat és bátrabban engedjük bele magunkat az új, ismeretlen jövőnkbe, következő életszakaszunkba.

A találkozásainkon mimdig átnézzük az aktuális évszak és hónap érzelmi és lelki üzenetét, és a szimbolikusan ehhez kapcsolódó életszakaszt vagy emberi kapcsolatokat.

A csoport tagjai nem művészek, hanem bátor, fejlődni akaró emberek, akik az alkotásaikon keresztül tesznek nagyobb megértésre és önismeretre szert, és ezzel a tapasztalattal önmagukkal, a családjukkal és a környezetükkel kerülnek nagyobb harmóniába.

Az alkotásokat itt lehet megtekinteni.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.