Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Légzéskör

A Légzéskör havonta egyszer ismétlődő esemény, ahol különböző témákat beszélünk át, amelyek a hétköznapjainkban, életvezetésünkben érintenek minket. Utána vezetett légzés-meditáció történik, amellyel növekedik a testünk energiaszintje, blokkok, feszültségek szűnnek meg, emiatt nő a problémamegoldó képességünk, gyorsabb és helyesebb döntéseket tudunk hozni az életünkben, fizikailag, érzelmileg és mentálisan jobban érezhetjük magunkat.

A témák nem épülnek egymásra, ezért bármikor be lehet csatlakozni a csoportba. Azokat is szeretettel várom, akik még sohasem vettek részt transzperszonális légzésfolyamaton vagy nem meditáltak még, és egyedül nem szeretnék kipróbálni.

Aki hoz magával egy olyan embert, aki még nem volt a csoportban, annak a részvételi díjból 50% kedvezmény jár.

A részletek a közelgő eseményeknél olvashatod.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.