Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Női archetípus csoport

A nyolc alkalmas női archetípusok kurzuson a hét domináns női archetípust ismerhetik meg a résztvevők. Az elmélet ismertetésen kívül a művészetterápiás alkotásokon keresztül mélyebb rétegeikbe tekinthetnek be, ezzel hatékonyabbá téve a megismerést, az önismeretet.

A teljesség igénye nélkül, a következő válaszokra kaphatnak választ. Milyen női mintázatok élnek bennünk nőkben? Melyik archetípus a legerősebb bennem? Melyik a leghalványabb? Hogyan tudom megérteni és megértetni magam? Mi az amit erősítsek magamban, és mi az, amit elengedjek magamból? Milyen képességek szunnyadnak még bennem? Hogyan tudom felszínre hozni ezeket? Milyen archetípúsuak a női felmenőim? Miért tudok, és miért nem tudok édesanyámmal együttműködni? Miért könnyű, vagy éppen miért nehéz a lányommal?

A kurzus alkalmai hetente egy este történnek. A kiscsoportos létszám (max. 10 fő) segíti a bizalom felépülését és támogatja a kinyílást.

Részleteket a hírlevélre való feliratkozás után vagy közelgő események alatt olvashatsz.

Az előző csoportban résztvevők véleményeiről, benyomásairól itt lehet olvasni, és az alkotásokat itt tudod megnézni.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.