Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Változókor csoport

Ebben a tíz alkalmas önismereti csoportban a változókorban vagy az azon már túl lévő hölgyek betekintést és megértést nyerhetnek a változókor életszakasznak a fizikai, érzelmi és mentális változásaiba. Felismerhetik, megérthetik, hogy miért úgy működik, jelez a testük? Érzelmileg mi áll a kellemetlen tünetek mögött, és ezt hogyan szüntethetik meg?

Valaminek a lezárulása után mindig kinyílik egy kapu, egy újabb fejezet az életünkben, annak tanulási, tapasztalási, belső növekedési lehetőségeivel.

Valaminek a vége mindig gyásszal, szomorúsággal jár, és ha ezen a folyamaton végig megyünk fizikai, érzelmi és lelki szinten is, megszülethet egy sokkal tartalmasabb életfolytatás.

A kiscsoportos (max 10 fő) kurzus alatt a résztvevők a légzésterápia, gyászfeldolgozás és a művészetterápia módszereivel haladnak a mélyebb önismeret és megértés, önelfogadás felé. Választ kaphatnak a következő kérdésekre: Hogyan tovább? Miben lehetek továbbra is termékeny? Mi a célja az életem e szakaszának? Miben növekedhetek? Milyen új szerepeim vannak? Hogyan lehetek ezekben kreatív? Hogyan változik a szexuális életem? Hogyan folytatódik a nőiségem?

A csoport indulásáról hírlevélből vagy a közelgő események alatt tájékozódhat.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.