Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Vendégbabák

A Vendégbabák kifejezés egy ma már országos szintű perinatális (szülés körüli) gyermekveszteséget feldolgozó, öngyógyító, egymást támogató csoportot jelöl.
A 10 alkalmas csoportban a beszélgetés, a légzésterápia és művészeti terápia eszközeivel lehetőség adódik a veszteség feldolgozására, a gyász egészséges megélésére.
A csoportban olyan anyák, apák, illetve párok (ez a legideálisabb) jelentkezését várom, akik a várandósság alatt, szüléskor, illetve a szülést követő egy évben veszítették el gyermeküket.
A csoportba jelentkezhetnek még a művi abortuszt átélt anyák és párjuk, illetve a koraszülött vagy sérült gyermeket szült anyák és apák.

A csoportban való részvétel ingyenes.

Következő csoport kezdési időpontja: 2016. január 7.

Érdeklődni és jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: 20/264-65-84 vagy info@noiseg.hu

 

 

 

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.