Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Fotel projekt – Gyere, ülj le és mesélj!

Térkép nem érhető el

Velem 2019. május 11-én 16:00- 17:00 tudsz beszélgetni.

A Fotel Projekt célja, hogy felhívjuk a figyelmet a pszichológia széles tárházára, a módszerek sokaságára, a segítőként dolgozók természetes, emberi jelenlétére az életünkben, mindannyian, ha az élethelyzeteink, belső változásaink úgy kívánják merjünk segítséget kérni, beszélgetni, megnyílni, szembenézni, meghaladni. A mai pszichológia számos eszközzel rendelkezik ezen a területen, amelyekben mindannyian megtalálhatjuk a hozzánk közel álló irányzatokat, módszereket. Mindez pedig Közkincs, s nem csupán Úri Huncutság!

Gyere ülj le és mesélj, beszélgessünk !

Országos programsorozatunkon másodikként Győrben próbálhatod ki a segítő beszélgetés elfogadó terét. A figyelem most csak a tiéd, érted van. Három napon át, 15 és 19 óra között várunk a piros fotelekben. Figyelmet, elfogadást, teret kapsz ahhoz, hogy egy jót beszélgess, mesélj arról, amiről csak szeretnél. Csak annyi a dolgod, hogy elsétálj a helyszínre és beülj a piros fotelbe.

A részvétel ingyenes !

Valamint két-három hely előre is lefoglalható az adott napon. Ez esetben a helyi segítő csapat koordinátorát, Kajdi Zsuzsát keresd:
06-30-370 76 52, kajdizsuzsann@gmail.com

Győr / Pállfy Étterem / Jedlik Ányos u. 19

Időpont:
2019.05.09. - 2019.05.11.
16:00-19:00

Helyszín:
Pálffy Étterem
Győr
Jedlik Ányos u. 19.