Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Művészetterápiás Alkotó Délelőtt

Térkép betöltése...

Az évkör hétfőn megérkezik a következő állomására, május hónapba, aminek asztrológia szimbóluma, archetípusa a Bika, a keresztény ünnepkörben Szent György hava és Pönkösd, a népi hagyományban Ígéret hava.

Ennek az időszaknak erős extovertált, kinyíló, megmutatkozó, pompázó, már-már dicsekvő, önmagát és az életet ünneplő megnyílvánulása van.

A növények, a virágok megmutatják teljes pompájukat, a természet megkezdi harsogó nyitányát, ami az októberi fináléig tart majd.

A természetben történő változások mindig megmutatják, hogy mi zajlik, minek kell történnie az egészséges lélekben, az emberben, és ha valami oknál fogva kiestünk a természet, önmagunk rendjéből, akkor hogyan állítható vissza az egyensúlyunk.

A nagy májusi kinyílás, illat és színpompa, kifelé viszi a figyelmünket, így a lelki folyamatainkban természetesen jelenik meg a külvilághoz, a másikhoz való kapcsolódásunk igénye. Akarva vagy akaratlanul is megjelennek a kapcsolataink, azok minőségei, változásai.

Mi magunk is tükröződünk bennük, legyen szó barátságról, pár- vagy munkakapcsolatról. A másik reakciója mindig jelzi, hogy hol vannak sérüléseink, mivel nem tudunk kapcsolódni, hol és miben lehet még fejlődnünk.

A következő Alkotó délelőttön a kapcsolatatainkon keresztül ismerjük meg jobban önmagunkat.

Hogyan tudok kinyílni a külvilág, a másik ember felé? Hol vannak bennem félelmek, gátak? Hogyan tudom feloldani ezeket? Hogyan tudok könnyebben és mélyebb minőségben csatlakozni a másikhoz?

Ezekre a kérdésekre is választ találhatsz az alkotáson keresztül.

Téma: Május lelki üzenete, a kapcsolataink jelentősége. Hogyan tudok kinyílni egy kapcsolatban?

Időpont: 2017. május 6. 10:00-13:00 óráig

Helyszín: Ibis Hotel Győr, Szent István út 10/B. Arrabona terem

Részvételi díj: 3.000 Ft/fő

Szeretettel várlak!

Ligetvári Anita

Időpont:
2017.05.06.
10:00-13:00

Helyszín:
IBIS Hotel
Győr
Szent István út 10/B.


Jelentkezés

Az eseményre már nincs szabad hely.