Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Művészetterápiás Önismereti Alkotócsoport

Térkép nem érhető el

Minden hónap első szombatján kis csoportos (maximum 10 fő) művészetterápiás önismereti alkalmon lehet résztvenni.

A foglalkozások témái a Katarzisz Komplex Művészeti Terápia elmélete mentén folynak, amely a természet aktuális változását követve segít elérni és megérteni az ember lelkében lévő állapotokat, belső feladatokat. Segít felismerni és kinyitni a tudatban vagy még a tudattalan rétegekben lévő blokkokat, támogatva ezzel a lelki és érzelmi fejlődést.

A foglalkozások négy részből állnak:
1. A megérkezés, ráhangolódás fázisa egy-egy könnyű, lazító vagy éppen a koncentrációt segítő kis rajzolós gyakorlaton keresztül.
2. Az aktuális évszak, hónap természeti és lelki üzenetének elmélete. Milyen belső feladatokat ad a körülöttünk lévő környezet? Milyen nehézségei, belső megküzdései lehetnek ennek az időszaknak?
3. Relaxáción, klasszikus zene részleten, és egy vers által kiváltott érzelmeken és képeken keresztül elérjük a belső tudattalan üzenetét, amelyet egy aktuális eszközzel való alkotáson keresztül leképezhetünk. Eszközök lehetnek, porpasztell, olajkréta, akvarell festék, agyag, montázs, kollázs.
4. Az alkotások megbeszélése, reflexió.
Fontos, hogy nem elemezzük az alkotásokat, csak benyomásainkat mondjuk el, amely továbbgondolást vagy éppen felismerést, és ezáltal változtatni tudást hozhat az alkotónak -és önmagunknak is-.

Téma: A tavasz, március lelki üzenete. Mit engedünk el, mit ítélünk pusztulásra, hogy továbbléphessünk?

Időpont: 2017. március 4. 10-13 óráig

Helyszín: Kereskedelmi és Iparkamara Győr, Szent István út 10/a 121-es oktatóterem

Részvételi díj: 3000 Ft/fő/alkalom
Előzetes regisztráció szükséges.

Időpont:
2017.03.04.
10:00-13:00

Helyszín:
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
9021 Győr
Szent István út 10/a


Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.