Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Művészetterápiás Önismereti délelőtt

Térkép nem érhető el

Néhány nap múlva belépünk április havába, ami a Kos, a Tűz energiáját hozza el nekünk. Ez főként azt jelenti, hogy ezzel a minőséggel kell dolgoznunk. A Tűz a cselekvésre ösztönöz minket, és a tavasznak ez az időszaka -a természet berobbanásával- erőt, inspirációt ad valami újnak az elkezdéséhez, vagy éppen egy régebb óta tartó, talán szunnyadó folyamat rendbetételéhez, befejezéséhez.

Mivel ez egy férfias elem és időszak, ezért a férfias, cselekvő, elinduló, változtatni tudó -vagy épppen nem tudó- oldalunkat, az animusunkat is inspirálja. Ilyenkor a tudatalattinkból felszínre kerülnek az édesapánkkal, a férfiakkal való érzelmi lenyomataink, és intenzívebb hatással vannak a fizikai, érzelmi és mentális életrészüinkre is. Mindannyiunknak vannak sérült emlékeink, tapsztalataink édesapánkkal, amik a megértésig és a feldolgozásig akadályoznak minket a saját cselekvőképességünkben, elhatározásinkban, sikereinkben, párválasztásainkban, párkapcsolatban való harmónikus működéseinkben. Ezek a mintázatok kihatnak a saját nemi identitásunkra és a másik nemmel való reakcióinkra.

A művészetterápiás alkotáson keresztül felszínre hozhatjuk, megérthetjük és feldolgozhatjuk azokat az emlékeket, blokkokat, amik megakadályozzák a cselekvőkészségünket, kezdést támogató akaratunkat, belső tüzünket.
.
Jővő szombaton lehetőséged nyílik ezzel a témával foglakoznod egy kis csoportban a művészetterápia eszközeivel.
Itt el tudod olvasni, hogy hogyan is zajlik egy ilyen foglalkozás.

A jövő heti részletek:

Téma: Április lelki üzenetei, a tűz elem. Az apával, az apaarchetípussal és a bennünk élő férfi minőséggel való kapcsolat.

Időpont: 2017. április 1. 10-13 óráig
Helyszín: Iparkamara, Győr, Szent István út 10/A, Jerfy terem (földszint, a portás segít a megtalálásában)

Részvételi díj: 3.000 Ft/fő
Kiscsoportos foglalkozás (még 6 férőhely van), ezért a regisztráció kötelező.
A részvételt díjmentesen lemondani március 30-ig (csütörtök) tudod, utána a részvételi díjat ki kell fizetned. Megértésedet és együttműködésedet köszönöm!

Regisztrálni a levél alján lévő “Regisztrációnál”, vagy az info@noiseg.hu e-mail címen tudsz.

Időpont:
2017.04.01.
10:00-13:00

Helyszín:
Kereskedelmi és Iparkamara
Győr
Szent Istvánút 10/A


Jelentkezés

Az eseményre már nincs szabad hely.