Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Női Légzéskör

Térkép nem érhető el

Úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van az önismeretre, önfejlesztésre, és ez egy ideig megy egyedül is, hiszen nagyon sok könyv, oktatóanyag és meditáció elérhető már ebben a témában. Egy másik út, ha az emberlánya elmegy egyéni terápiára, beszélgetésre. Ez egy bátor és mély útja az önismeretnek, és mindenki büszke lehet magára, aki már be mert nyitni egy idegen ember ajtaján, és ki merte tárni a saját belső ajtóit. Ilyenkor nagyon sokat fejlődhet, változhat és könnyíthet a ránehezedő súlyokon az ember és célorientáltan dolgozhat a problémáin.

Mi nők mindig is a közösséghez tartoztunk. Itt meg tudtuk beszélni az életünk nehézségeit, tanácsokat és kézzelfogható segítséget tudtunk adni egymásnak, de ez a megtartó, támogató közeg a körülöttünk lévő világ változásai és felgyorsulása miatt elhalványult, talán már meg is szűnt. Az egyedüllét miatt a belső hangjaink és a női ritmusunk is elhalványult, és ez akadályoz a valahova tartozás érzésünkben és a sikeres életszakasz váltásainkban.

 

A Női Légzéskörrel szeretném visszaépíteni a női közösséget, ahonnan valahová tartozást, nagyobb belső erőt, biztonságot és magasabb energiaszintet vihettek tovább a hétköznapjaitokba.

Magának az életnek és a női létnek a szakaszait, fordulópontjait, nehézségeit bogozzuk, hámozzuk, fejtjük meg és át. Megtanulunk együtt lélegezni, egy ritmust kialakítani, és így együtt erősebbé válni. Ha úgy érzed, hogy jólesne, itt leteheted majd a gondjaidat, fájdalmaidat, mi felvesszük, átfolyatjuk magunkon, és talán megszületik valami új megértés és felismerés.

A találkozásainkat együttműködésre tervezem, nem csak hallgatni jössz -persze azt is lehet, ha éppen arra vágysz-, hanem berakni valamit a közösségbe a tapasztalataidból, és ha úgy érzed találtál valamit, azt kiveheted és hazaviheted.

Igyekszem életpéldákat hozni, hogy valaki hogyan és miért jutott át egy életkrízisén. Vagy éppen mit nem mert felvállalni, meglépni, letenni, illetve felemelni. Megnézzük, mit tanulhatunk az ő útjából?

Ide is hozom a szokásos energianövelő, frissítő, megpörgető légzésmeditációt és még más gyakorlatok is, de ez egyenlőre maradjon meglepetés

Az első alkalom témájának- mint stílusos belépőt- a fogantatás jelentőségét hozom.

Hogyan hat a mindennapjainkra a fogantatásunk? Bele merünk-e vágni az újba, az ismeretlenbe? Félünk-e a változástól? Mennyire bízunk a férfiakban vagy a nőkben? Meg tudunk-e mi magunk foganni? Megtudjuk-e tartani azt, ami vagy aki megfogant bennünk? Végig tudjuk-e vinni a bennünk megfogant ötleteinket?

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy támogató, a fiataltól az érett nőig tartó körhöz tartozni, akkor gyere hétfőn! Ha teheted, fogd meg a barátnőd, anyukád, lányod vagy bármilyen nő ismerősöd kezét, és hozd el őt is!

Az első Női Légzéskör november 6-án 17:30 – 19:00 óráig lesz.

 

Időpont:
2017.11.06.
17:30-19:00


Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.