Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Novemberi Művészetterápiás Alkotó Délelőtt

Térkép nem érhető el

November az ősz második fázisa, a népi hagyományban az Enyészet havának nevezik. A természetben lassan eltűnik a látható élet, az energia befelé fordul. Ami a megtestesült anyagban látszott, most a földbekerül. Ebben sokat segít a szél, ami a tavaszi és őszi fordulópontoknál mindig felerősödik. Tavasszal a böjti szelek kisöprik a téli félig korhadt faleveleket. Ilyenkor novemberben a szél segít a fáknak elengedni a leveleket. Kezdetét veszi a nagy átalakulás misztériuma, a természet letisztul, láthatóvá válnak a fák csupasz, fedetlen vázrendszerei. Az élővilág elcsendesedik, és felkészül a téli pihenőjére.

A szélben keringő falevelek a földrehullnak, és az elhalt növényzet a földdel és az esővel keveredve, átalakulva táptalajt ad majd az új életnek.

Ebben az időszakban emlékezünk két napig az őseinkre, akik vállalva a nehéz körülményeket, az élet továbbadása mellett döntöttek, hogy mi itt lehessünk, létezhessünk, hogy megvalósíthassuk a képességeink szerinti feladatainkat. Felelősséget vállalva önmagunkért, növekedni tudjunk érzelmileg és szellemileg egyaránt, ezzel tisztítva ki az utánunk jövő generációk útját, hogy nekik ne kelljen a mi fel nem dolgozott sérüléseinket, terheinket továbbcipelniük.

Az előttünk járó generációk előtt tisztelegve és az utánunk jövő generációk felé vállalva a felelősséget – a sírok, a koszorúk és mécsesek után -, egy művészetterápiás Alkotó Szombat Délelőttre hívlak téged. Ezen a kiscsoportos foglalkozáson az alkotáson keresztül, megismerheted az elmúlással, elengedéssel kapcsolatos önmagadat, és feldolgozhatod, ha esetleg valakit, valamit nem tudtál elengedni, lezárni.

Téma: Az elengedés, az elválás lelki áramlása.

Időpont: 2017. november 4. 10:00-13:00

Helyszín: Ibis Hotel, Győr, Szent István út 10/b. Arrabona terem

Részvételi díj: 4.000 Ft/fő

Neked csak jegyzetpapírt vagy füzetet és tollat kell magaddal hoznod.

Jelentkezni lejjeb tudsz.

Szeretettel várlak: Ligetvári Anita

Időpont:
2017.11.04.
10:00-13:00


Jelentkezés

Az eseményre már nincs szabad hely.