A pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE-Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus-technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában.

2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését.

2003-ban transzperszonális pszichológus-légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation-légzéstrénernek neveznek.

2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs-terapeuta oklevelemet.

2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára,
Debra Pascali-Bonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)-segítő képzésén vettem részt.

2012-ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében gyászcsoport-vezető képzésen vettem részt.

2014-ben a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) Komplex művészetterápiás-foglalkoztató végzettséget szereztem.

Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) Komplex egészségvédő és egészségmegőrző művészetterapueta végzettséget adó képzés utolsó félévét végzem.

2001 óta egyéni terápiákat, csoportos köröket, hétvégi műhelymunkákat és előadásokat tartok.
Alapító tagja vagyok a Lelkünk Rajta (mini)Fesztivál szervezői és előadói csapatának.
Rendszeresen publikálok szakértőként a Kisalföld megyei napilapban, valamint a Naturportál internetes oldalon.

A női lét transzperszonális (személyiségen túli) oldalával a szülésem utáni mély krízisem miatt kezdtem el foglalkozni. Ebben az időszakban tapasztaltam meg, hogy milyen szunnyadó erőket mozgat meg a fogantatás, a várandósság időszaka, de főként maga a szülés folyamata.
Megláttam, hogy mennyire fontos az életünknek ebben a szakaszában is a tudatosság, az érzelmi és a lelki prevenció. A testi folyamatokon kívül nagyon mély generációs félelmek, szorongások, blokkok aktivizálódnak, amelyek önmagunkkal és gyermekeinkkel való érzelmi kapcsolatainkban okoznak súlyos, sokszor maradandó problémákat.

Egyéni kezeléseim során nem csak a női léttel, hanem az élet bármely területét érintő problémával is fordulnak hozzám. A probléma gyökerei mindig bennünk vannak, magunkban kell keresni, és én ennek felismerésében és feldolgozásában tudok segítséget, támogatást nyújtani.
Időpontfoglalás