Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Szexualitás

A női szexualitás egy tanulandó, testi és érzelmi szinten fejlődő folyamat. A nők többsége a harmincas éveinek végére, negyvenes éveinek elejére ér el arra szintre, hogy megismeri a testét, meg tudja fogalmazni partnerének, hogy mire és hogyan van szüksége az örömet adó szexuális együttléthez.
A szeretkezés előjáték és utójáték íve, megegyezik a Rebirthing (fogantatástól a megszületésig) mátrixok, szakaszok folyamatenergiáival. Például ha nem akartak, vagy más neműnek vártak bennünket, akkor sokszor elmenekülünk a szeretkezés elől. Az orgazmus hiánya, a ritka vagy gyenge orgazmus oka lehet a születésünk kitolási szakaszában megélt félelem, magány, támogatás hiánya vagy éppen sürgetés, beavatkozás.
A szexuális élet, örömérzési nehézségek, félelmek, problémák nagyon hatékonyan megszüntethetők egyéni vagy csoportos Rebirthing-Újjászületési folyamat újbóli megélésével.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában. 2001-ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem. Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését. 2003-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek. 2008-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet. 2011-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra PascaliBonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)dúla, majd 2012ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt. Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt. 2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.